in

Light House · Agger, Denmark


The project was lead by architect Søren Sarup, who aimed to create a residence with striking architecture that integrates with nature. The house mixes its shapes and composition, comprising of two separate interlocking structures. At the entrance of the property is a slate-covered triangular volume with bedrooms, a bathroom and gallery, which is attached to a larger, horizontal structure with an open floor plan. This main area features a living, kitchen, and dining area, with panoramic views of the lake ahead. The property is surrounded by four wood-decked terraces, with close proximity to the lake, beach, and the sand dunes of Thy National Park—providing panoramic views of the Danish wilderness. The interior features a pared-back Scandinavian design with a muted color palette and a contemporary wood burning fireplace.



Source link

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by viralbandit

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

comments

No Mural? No Worries! Japanese Lifehacker Invents Instagenic Angel Wings To-Go

Photographer Joaquín Lucas Has Created A Colourful Universe, Inspired By Wes Anderson’s Colour Palette