in

Rice Club • Valencia

Located on the ground floor of restaurant Brassa de Mar in Valencia, Spain, is Rice Club: A minimal space designed in harmonious muted tones.

Conceived by Francesc Rifé Studio, the goal of the  interior project was to steer the restaurant’s mood towards a pared-back, balanced space based on essentialist design principles. Movable lattices made of stained poplar wood front the window and provide a partition within the space as well as ensuring subdued light, contributing to the a peaceful mood both day and night. Complementing color tones were a key factor in the project. Centred around a neutral palette, warm mauve hues contrast with chocolate brown and creamy beiges, proving a serene backdrop to the cubic concrete counter and wood details. Modernist furniture and low lighting provide poetic finishing touches to the warm and tranquil space.


Rice Club
Brassa de Mar
Av. Mare Nostrum 50
46120 Alboraia
Valencia, Spain

Source link

What do you think?

Written by viralbandit

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

Scientists Discover 100 Million-Year-Old Baby Bird Trapped in Amber

Philippe Malouin’s Coworking Space Dividers