in

Casa Cabo De Vila By Spaceworkers

The house that was wished by a young couple whom envisioned an irregular house sits on 340 square-meters of land in Bitarães, Portugal.

When the architects of spaceworkers, Henrique Marques and Rui Dinis, first went to the location they were inspired by the landscape knowing what to fill, ”We wanted a shape that can fill the void left by the valley and at the same time we wanted this new shape to embrace and reflects the surrounding green areas giving its users a special perspective on the landscape.” The inside of the house mirrors the way of living by its owners, including private hidden spaces behind a curtain wall that borders the courtyard, garage, and service areas. The concrete, glass, and wood used are disposed and split in ‘positive and negative’ ways letting the interior of the house enlighten with the outside’s nature.

Source link

What do you think?

Written by viralbandit

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

29 Museum-Worthy Tattoos Inspired by Art History

Artist Transforms Everyday Tableware Into Ornate Filigree Sculptures