in

Snark Designs A House Clad In Perspex


In Maebashi Japan, SNARK has designed ‘House in Nakauchi’ a minimal residence that combines the aesthetics of a greenhouse with the function of a family home.

Built from wood and perspex, the building has a large semi-transparent volume which extends from its side; providing large amounts of natural light and blurring the distinction between inside and outside. Inside, sliding glazed partitions are used to divide rooms, allowing the space flexibility of use. The interior of the property has been painted white, with furniture, flooring and the ceiling all crafted from a similar treated lightwood. Upstairs, the gabled roof provides space for storage and extra beds should they be required for guests.



Source link

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

Black Girls Rock Their Natural Hair In Baroque-Inspired Shoot, And Set An Example To Girls Everywhere

Adorable Fat Cat Invades the Most Famous Paintings in Art History