in

Swiss Concept, Francesc Rife Studio’s Beauty Sanctuary Infused With Serenity


Integrated into the clinic’s rear corridor is an “atypical waiting area placed facing the treatment rooms, in which a large bench runs longitudinally to the interior facade,” they add. Each of the seating areas is framed with a simple structure of sliding panels and translucent screens which gently soften the incoming daylight. The laboratory, sterilization, and consultation room as well as the storage cabinet and bathrooms, all line around the perimeter of the clinic, contrasting the warm aesthetic of the space with their all-white equipment. Details in sulphurized brass designed by Francesc Rifé studio, applied on shelves and on door handles, along with minimalist glowing lanterns complement the interior while enriching the overall simplicity of the project.



Source link

What do you think?

Written by viralbandit

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

5 Johannes Vermeer Paintings That Showcase the Dutch Artist’s Talent

Clever Street Photography Finds Life’s Hidden Coincidences