in

‘The Hidden Pavilion’ By Panelas Architects

Suspended over a small waterfall, ‘The Hidden Pavilion’ is a space to meditate and retreat among the nature of Las Rozas, Spain.

“The passing of the seasons generates new senses and emotions within the design.”
Designed by Panelas Architects, the project fulfills the desire for a space to inhabit and think. Situated in a glade of the forest, it is hidden in nature and interacts directly with the booming plants around, letting them pass through its terraces by specially built gaps. The architects used only three materials to built a house: rusted steel structure, glass facade and cherry-tree wood interior. With the highest respect towards the surrounding nature, the upper level surface was inclined, providing room for the growth of a bicentenary oak tree. The architects describe: “The passing of the seasons generates new senses and emotions within the design.”

Source link

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

comments

20+ Traditional Wedding Outfits from Around the World

Flexible LEGO Tape Allows You to Build Anywhere, Even Upside Down