in ,

Store Renovation By B.L.U.E. Architecture Studio

As more people tend to live alone, the concept of a traditional family gradually disintegrated, so the city’s public space is becoming a “second home” for people. Hereunder the architect’s office wanted to integrate this sense of home into the store, introducing a new vision for the future commercial space that connects people with urban public space. By adding an attic, the traditional single-storey building is transformed to a loft while most of the original wooden structure were retained. Natural materials continue in all areas of the house such as the terrazzo floor, diatom mud wall paint and wooden furnitures. The indoor garden in the centre of the building divides the whole space into four independent living areas, lightened from the sunlight that comes through the large windows above. The rough texture and the plain look generate a warm and friendly atmosphere of home and family.

Source link

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by Peter Thompson

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

comments

Stylish Men Start Iraq’s First Gentlemen’s Fashion Club While Doing Social Good

High School Documentary By 16 Year Old Nico Young